Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Vizesi Nasıl Alınır

Dubai vizesi nasıl alınır; Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan 7 emirlikten biridir. Yeşil pasaport sahipleri Dubai’ye ve diğer emirliklere 3 aya kadar vizesiz seyahat hakkına sahipken, Bordo pasaport sahipleri bölgeye vizesiz giriş yapamaz. Bölgenin en önemli kültür, ticaret ve turizm merkezlerinden biri olan Dubai, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da aralarında bulunduğu pek çok ülkeye e-vize kolaylığı sağlamaktadır. Turistik ve ticari amaçlı seyahatler için 30 günlük tek veya çok girişli, 90 günlük tek veya çok girişli vize alınabilmektedir.

Dubai Transit vize Nasıl Alınır?

Transit seyahatler için ise 48 saatlik ve 96 saatlik vize alınabilmektedir. 24 saate kadar olan aktarma sürelerinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Dubai Uluslararası Havalimanı (DXB) transit alandan çıkış yapmadıkları sürece vize almalarına gerek yoktur. Transit aktarma süresi içinde Dubai’yi gezmek isteyen veya terminal değişikliği yapması gerekenlerin vize alması gerekir. 48 saatlik vize Dubai’de maksimum 48 saat kalış hakkı, 96 saatlik vize maksimum 96 saat kalış hakkı tanır. Her iki vize başvurusu için de standart belgelere ek olarak 3 ayaklı uçak rezervasyonu belgeleri istenir. 
Dubai vizesi süresini geçiren ziyaretçilere BAE Göçmenlik Ofisi tarafından 3.000 USD ceza uygulanır. Bununla birlikte başvuru yapılan seyahat acentesine de para cezası uygulanır. Bu nedenle yolcularımızdan taahhütname talep etmekteyiz. 

Dubai vize randevu alınmasına gerek yoktur. Başvurular yetkili acenteler veya havayolu şirketleri tarafından işleme alınır. 

Dubai Vize Kaç Günde Çıkar

Dubai vize kaç günde çıkar Dubai seyahati planlayanların en merak ettiği sorulardan biridir. Dubai vize başvurusu sonuçlanma süresi BAE Yabancılar ve İkamet Müdürlüğü inisiyatifine ve başvuru yapılan seyahat acentesine göre değişir. Dubai Uluslararası Havalimanı resmi servis sağlayıcısı ile başvuruları aldığımız için firmamıza yapılan başvurular en hızlı şekilde (ortalama 2 gün içerisinde) sonuçlanmaktadır. 

Dubai vize işlemleri başvuru ve bilgi hattı: 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek