Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai 96 Saatlik Vize Nasıl Alınır?

Dubai 96 saatlik vize tek girişlidir. Dubai 96 saatlik vize başvurusu ortalama olarak 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Bu vize türü onaylandığı günden itibaren 30 gün içerisinde kullanılabilir. Dubai (BAE)’ye ilk giriş yapılan gün itibari ile en fazla 96 saat ülkede kalınabilir.

Dikkat! 96 saatlik vize yalnızca Dubai havalimanında transit geçişler için talep edilebilir. 96 saatlik vize talebinde bulunan kişi 3 ayaklı uçak biletini de sunmalıdır. Aksi takdirde başvuru işleme alınmaz. Eğer Dubai'ye turistik seyahat gerçekleştirecekseniz 96 saatlik değil, 30 günlük tek veya çok girişli vize başvurusunda bulunmalısınız. 
Kişi transit uçuşu sırasında terminal değişikliği yaptığı takdirde de transit vize istenmektedir. 96 saatlik vize, transit uçuşu olan veya 96 saatten az kısa süreli Dubai seyahati gerçekleştirecek kişiler içindir. Transit alandan çıkmamak kaydıyla ve 24 saati geçmemek kaydıyla Dubai için transit vize almaya gerek yoktur. 

Dubai transit vize e-vizedir. Pasaporta basılan bir vize değildir. Başvuru sahibinin e-vizenin çıktısını alarak pasaportları ile birlikte tüm seyahatleri süresince yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 

Dubai 96 saatlik transit vize talebinde üç ayaklı uçak biletinin sunulması zorunludur. 

24 saati geçen Dubai aktarmalı yolculuklarda Dubai transit vize almak gerekmektedir. 3 ayaklı uçak bileti ve pasaportunuzun fotoğraflı kısmının ön yüzünü renkli olarak taratıp tarafımıza vize başvurusu yapabilirsiniz.  Dubai transit vizesi 48 saatlik ve 96 saatlik olmak üzere iki farklı şekilde alınabilmektedir.

Dubai 96 Saatlik Vize Evrakları

  • Pasaportunuzun fotoğraflı yüzünün renkli taranmış görüntüsü
  • Üç ayaklı uçak bileti taranmış görüntüsü (Örn. Türkiye-Dubai-Tayland)
  • Nüfus cüzdanının arkalı önlü renkli taranmış görüntüsü
  • Dekont

Dubai 96 Saatlik Vize Nasıl Alınır

Dubai 96 saatlik vize iki çeşit olan transit vize kategorisinden uzun süreli olandır. 96 saatlik vize üç ayaklı uçak bileti sunularak ve pasaport görüntüsüyle birlikte alınır. Başvuru sahibinden güvenlik amaçlı nüfus cüzdanı görüntüsü de talep edilir. 48 saatlik ve 96 saatlik Dubai transit vizeleri ortalama 24-36 saat içerisinde sonuçlanır. 96 saatlik vizenizi Dubai e-vize formunu doldurarak alabilirsiniz. Vize ücretini formda belirtilen hesap numarasına TL karşılığı olarak yatırabilirsiniz. Dubai 96 saatlik vize ücreti bilgisini aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz. 

Dubai 96 Saatlik Vize Kaç Günde Çıkar?

Dubai 96 saatlik vizenizi Happy Turizm ile ortalama olarak 24-48 saat içerisinde hızlı bir şekilde alabilirsiniz. 
96 saatlik vizenizle, Dubai üzerinden aktarma yapacağınız ülkeye (onward flight) 96 saat içinde uçmanız gerekecektir. Bununla birlikte 96 saatlik vizenizi transit geçiş sırasında görevlilere beyan etmeniz gerekmektedir. 

Dubai vize başvurunuz için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilir ve aynı gün içerisinde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek