Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Transit Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Dubai transit vizesi 48 saat ve 96 saatlik olarak alınabilmektedir. Vize yetkililerimiz vize başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. 48 saatlik vize transit vizedir. 48 saatlik transit vize başvurularında 3 ayaklı uçak biletinin sunulması gerekmektedir. 96 saatlik vize için 3 ayaklı uçak biletinin sunulmasına gerek yoktur. Her iki vize kategorisi de ortalama 48 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. 96 saatlik vize Dubai’ye 96 saatten kısa süreli yapılan seyahatler için de alınabilmektedir. 

  • Dubai 48 saatlik transit vize
  • Dubai 96 saatlik vize

Happy Turizm yetkilileri Dubai transit vize 2024 işlemleriniz ile ilgili geniş ve kapsamlı profesyonel danışmanlık desteği sağlamaktadır.   

Dubai uluslararası yolcu ağının en yoğun olduğu şehirdir. Dubai Uluslararası Havalimanı (DXB) Asya, Orta Doğu ve Afrika’ya giden yolcular için köprü görevi görmektedir. Transit yolcuların 3 ayaklı uçak biletini sunması zorunludur.Transit vize için en uygun fiyatlı vize olan 48 saatlik vize tercih edilmektedir.  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının 24 saati aşmamak ve Dubai Uluslarasası Havalimanı'dan çıkmamak şartıyla seyahat eden yolcuların transit vize almaya ihtiyaçları yoktur.

Dubai transit vize tek girişli bir vize türüdür. 

Dubai Transit Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaportun kişisel bilgileri içeren fotoğraflı önyüzü renkli taranmış görüntüsü
  • Önlü arkalı nüfus cüzdanı taranmış görüntüsü
  • Vesikalık fotoğraf renkli taranmış görüntüsü

Dubai vizesi online olarak alınabilen, Dubai Göçmenlik Ofisi’nin sağladığı imkanlarla zahmetsiz elde edilebilen bir vizedir. Dubai transit vizeniz için yukarıdaki evrakları renkli taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize iletmeniz yeterli olacaktır. 
48 saatlik transit e-vizenizi 48 saat içerisinde zaman kaybetmeden, piyasadaki en uygun fiyatla almak için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşınız. 

Dubai Transit Vize İşlemleri

Dubai üzerinden başka bir ülkeye geçiş yapacaksanız, transit vize almanız gerekecektir. Dubai Transit Vize, Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) 96 saati geçmeyecek bekleme süreli transit aktarmalı seyahatlerde başvurmaları gereken vize türüdür. 48 saatlik vizeler maksimum 48 saat, 96 saatlik vizeler maksimum 96 saat geçerlidir. Her iki transit vize çeşidi de tek girişlidir. 

Happy Turizm yetkili başvuru merkezlerinden biridir. Dubai vize başvurunuz için taranmış olarak evraklarınızı yetkililerimize e-mail atmanız ile birlikte aynı gün başvurunuzu sizin adınıza gerçekleştirelim. Dubai vize başvuru süreci ile sormak istediğiniz sorular için destek hattımıza bağlanabilirsiniz. 

Dubai vizesi, online bir vizedir. Pasaporta basılmamaktadır. İşlemler de online sistem üzerinden yürütülmektedir. Pasaportunuzun kimlik bilgilerinizi içeren sayfasını renkli scan ettirerek, vize ücretini ödediğinize dair dekont ile birlikte bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz, işlemlerinizi başlatabilmemiz için yeterli olacaktır. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının transit uçuşlar sırasında terminal değişikliği yapacakları durumlarda ve 24 saati aşan transit aktarmalarında transit vize talep edilmektedir. Ancak 24 saati aşmamak ve Dubai Uluslararası Havaalanı’ndan çıkmamak koşuluyla seyahat edecek kişilerin transit vize almalarına ihtiyaçları yoktur.

Dubai transit vize başvurusunda bulunan kişilerin Dubai üzerinden transit yapacakları ülkeye 48 saatlik vize aldılarsa 48 saat içerisinde, 96 saatlik vize aldılarsa 96 saat içerisinde uçmaları ve almış oldukları transit vizeleri geçiş esnasında görevlilere ibraz etmeleri gereklidir. Dubai transit vizesi tek girişli bir vize türüdür. Kişiler Dubai üzerinden transit her geçişleri için transit vize başvurusunda bulunmaları gerekir.

Dubai transit vize başvurusu, başvuru tarihinden itibaren 48-36 saatte sonuçlanmaktadır.

Dubai 48 saatlik transit vizeyi  en kısa sürede ve en uygun fiyatla almak için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşınız. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek