Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Öğrenci Vizesi

Dubai Öğrenci Vizesi hem dil eğitimi hem de sosyal hayat bakımından fazla tercih edilmektedir. Dubai öğrenci vizesi almak isteyen öğrenciler anlaştıkları Dubai bağlantılı dil okulları veya dil okulları aracılığı ile bu başvuruları yapabilir hem kültürel anlamda hem de eğitim anlamında kendilerini geliştirebilirler.

Dubai’de sanılanın aksine yaygın olarak kullanılan dil Arapça değil İngilizce’dir. Bu nedenle Dubai öğrenci vizesi Türkiye’den de pek çok öğrenci tarafından da tercih edilmektedir.

Dubai’de Eğitim

Dubai son yıllarda çeşitli alanlar ile adından oldukça söz ettiriyor bunlardan biri de Dubai’de eğitim. Dubai’de eğitim hayatınıza bir şeyler katmak isterseniz bunun için hiç düşünmeden tercih edeceğiniz sayılı ülkelerin başında Dubai gelmektedir.

Dubai’de eğitim hayatı dışında da nüfusun %80’i İngilizce dilini kullanmaktadır bu da size bir artı sağlamaktadır. Dubai de eğitim hayatınıza devam ederken aynı zamanda çalışma hayatına da adım atabilirsiniz eğitim haricindeki zamanlarda birçok öğrenci gibi maddi anlamda kendinize fayda sağlamak adına çalışabilir saat başına 17-20 USD kazanabilirsiniz. Yurt dışı eğitim danışmanları ve firmaları çeşitli seminerler ile Dubai’de eğitim almak isteyen öğrencilere fazlasıyla bilgi paylaşımı yapmaktadır.

Dubai Dil Okulu Vizesi

Dubai’de dil okulu vizesi, dil okulu tarafından sağlanmaktadır ortalama 12 haftalık dil okulu kursları ile eğitiminizi tamamlamak mümkündür. Dil eğitimi açısından birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapması öğrenim açısından öğrencinin kendisini kültürel anlamda da geliştirmesine olanak sağlamaktadır.

Dubai’de dil okulu vizesine sahip olmanız okulun size sponsor olması demektir. Bu sayede Dubai’de çalışma izni de alabilirsiniz. Dubai 90 günlük tek girişli vize ile ülkeye giriş yapabilir. Dubai Öğrenci Oturum İzni işlemlerinizi Dubai’den tamamlamanız gerekecektir. Öğrenci vize başvuruları için ilk aşamada 90 günlük tek girişli vize alınmaktadır. Öğrenim göreceğini okulun inisiyatifi ile Dubai’den alınacak oturum izni maksimum 3+3 ay olarak 6 aya çıkarılabilir bunun için gerekli başvuru ve talepler Dubai’deki okul tarafından yapılmaktadır.

Dubai Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Öğrenci belgesi aslı gibidir kaşeli olmalıdır
  • Pasaport ön yüzü T.C bilgilerinin olduğu sayfa olmalıdır.
  • Kimlik belgesi fotokopisi
  • Fotoğraf pasaport a uygun biyometrik ve beyaz yakalı olmalıdır.

Dubai Üniversite Vizesi

Dubai üniversite vizesi almak için öncelikle Dubai bağlantılı üniversite veya dil okulları ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Dubai bağlantılı üniversite veya dil okullarının sponsorluğunda okula kayıt yaptırabilir. Aynı zamanda çalışma iznine sahip olabilirsiniz ama kesinlikle kendinize bir sponsor bulmanız gerekmektedir bununla sınırlı olmamakla birlikte üniversite eğitim fiyatları bölüm ve statü bakımından değişkenlik göstermektedir.

Haftalık 20 saat sınırı ile öğrencilere verilen çalışma izni ile maddi katkı sağlana bilinir. Dubai üniversite vizesi için gerekli belgeler konsolosluk ile görüşülerek sağlanmaktadır. Aynı zamanda danışmanlık firmalarının profesyonel bir şekilde evrakları hazırlaması sizin için artı bir avantaj sağlayabilir.

Dubai'de kısa süreli dil okulu eğitiminiz için 90 günlük tek girişli vize başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak 24-36 saat içerisinde sonuçlandırmaktayız. Başvuru için merkez ofisimiz telefon hattımızı arayınız: 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek