Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Çalışma İzni İçin Gerekenler

Dubai Çalışma Vizesi 2024 Gerek Sunduğu İmkanlar Olsun Gerek Maddi İmkanlarla  Birçok Kişiyi Cezbetmektedir. Son Yıllarda Yurt Dışında Çalışma Fikri Aklınıza Geldiğinde Dubai Bu Ülkelerin Başında Gelmektedir. Dubaiye Çalışmaya Gidebilmek İçin Öncelikle Çalışma İzin Belgenizin Olması Gerekmektedir . Dubai'de Çalışmak İsteyenler Kesinlikle Çalışma İzinlerini Ve Çalışma Vizelerini Almaları Gerekmektedir Aksi Takdirde İstenmeyen Durumlarla Karşılaşılır  Ülkeden Sınır Dışı Edilir Veya Para Cezası Uygulanır. Dubai'de Çalışacagınız Firma Sizin Sponsorunuz Olması Gerekir, 90 Günlük Dubai Vizesi Alındıktan Sonra Çalışma İzni Dubai'den Alınmalıdır.

Ailenizi de Götürmek İsterseniz Çalıştığınız Firma Aileniz İçinde Sponsor Olabilir. Dubai Seyahatinizi Turistik Vize ile Gerçekleştirip Daha Sonra Çalıştığınız Firma Aracılığı ile Dubai Çalışma İzni Vizesine Başvurabilirsiniz.

Dubai Çalışma İzni Şartları

Dubai Çalışma İzni Şartları Birtakım Kuralları İçermektedir.Dubai Çalışma İzni Şartlarından Biri Çalıştığınız Firmanın Size Sponsor Olması Gerekmektedir. Aynı zamanda çalışma izni için istenen şartlar hangi konumda veya mesleki statüde gideceğinizle de ilişkilidir. Mesleki deneyim süreniz önemli olmakla birlikte temel İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Dubai'de Çalışmak İsteyenler Çalıştıkları Firma Aracılığı ile Kesinlikle Çalışma İzinlerini Ve Çalışma Vizelerini Almaları Gerekmektedir Aksi Takdirde İstenmeyen Durumlarla Karşılaşılır  Ülkeden Sınır Dışı Edilir Veya Para Cezası Uygulanır. Dubai Çalışma İzni Şartlarını Yerine Getirdiğiniz Takdirde Aynı Zamanda Oturum İznini de Almış Bulunuyorsunuz.

Dubai Çalışma Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar?

Aklınıza Dubai'de Çalışma Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar Gibi Bir Soru Gelebilir. Çalışacağınız Firma Sizin Adınıza Öncelikle 2-3 Aylık Çalışma İzni Vizesine Başvurmaktadır  Daha Sonra 3 Yıllık Çalışma İzni Vizesine Başvuru Yapmaktadır.Bu Süreli Vizeler İş Fesih Edildiğinde İptal Oluyor Veya İşe Devam Ettiğiniz Takdirde Uzatılıyor. Dubai Çalışma İzni Alındığı Sürece Oturum İzninide Almış Oluyorsunuz. Aracı Veya Sponsor Firmaların Doğru Vize Ve Evrak Yöntemi İle Başvuru Sağlaması Çok Önemlidir. Dubai Çalışma İzinleri Residency Foreign Affairs Dubai Tarafından Dubai'de Verilmektedir. Çalışma İzinleri Kesin Bir Süre Verilmemekle Birlikte Değerlendirmeye Alındıktan Sonra Evraksal Değerlendirme Yapılması Ve Sonuclanma Süresi Farklılık Göstermektedir.

Dubai Çalışma İzni İçin Gerekli Evraklar

Dubai Çalışma İzni İçin Gerekli Evrakları Çalıştığınız Şirket Aracılığı İle Veya Bu İşleri Yapan Firmalarla Yapabilirsiniz İstenilen Evraklar Sektöral Bazlı Farklılık Göstermektedir. Ama Öncelikle Dubaide Çalışma Vizesi Veya Dubai İşçi Vizesi Almanız İçin 90 Günlük Tek Girişli Vizeye Başvurmanız Gerekmektedir. Süreç Sonuçlanana Kadar Ülkede Kalmanız Gerekmektedir Bu Süreç Biraz Uzun Olabilir. Dubai Çalışma İzni İçin Başvurular Firmaların Talep Ettiği Evraklar Ve Şartlar Doğrultusunda Değişmektedir. 

Dubai Çalışma Vizesi İçin Gerekli Evraklar (90 Gün Tek Girişli)

  • Rekli Olarak Pasaportunuzun Kimlik Bilgilerinizin Olduğu Sayfa 
  • Renkli Olarak 1 Adet Vesikalık Veya Biometrik Fotoğraf
  • Önlü , Arkalı T.C Kimlik Fotokopisi

Dubai Çalışma İzni Dubai'den anlaşmalı olunan firma ile birlikte alınmaktadır. Dubai Çalışma İzni için ilk aşamada alınacak olan 90 günlük vize başvurunuzu Happy Turizm ile yapabilirsiniz. Ayrıntılı Bilgi İçin Tel: 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek