Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai 48 Saatlik Transit Vize Nasıl Alınır?

Dubai 48 saatlik transit vize tek girişli bir vizedir. Yaklaşık olarak 24-48 saat içerisinde vize başvurusu neticelenmektedir.  Dubai 48 saatlik transit vize, Dubai Havalimanı Terminal 1 – 2 – 3'ten yapılan aktarmalı uçuşlar için kullanılmaktadır.

48 saatlik transit vize başvurusu için 3 ayaklı uçak biletinin sunulması gerekmektedir (Örn: Türkiye-Dubai-Tayland). Vizenizin çıktığı günden itibaren 30 gün içinde 48 saat geçerli olmak üzere kullanabilirsiniz. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile maksimum 48 Saat ülkede kalınabilir.

Dubai 48 Saatlik Transit Vize Evrakları

  • Pasaportunuzun fotoğraflı yüzünün renkli taranmış görüntüsü
  • Dekont

Yukarıdaki evrakları bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize iletebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Dubai Transit Vizesi Nedir?

BAE’ye bağlı olan Dubai Emirliği üzerinden Dubai’de bulunan havaalanlarına inen ve üçüncü bir ülkeye uçacak olan kişilerin terminal değişikliği yapmaları, transit alanın dışına çıkmaları, bekleme süresini şehir merkezine inerek değerlendirmek istemeleri gibi durumlarda almaları gereken vize türüdür.  

Dubai aktarmalı uçuşunuz varsa aktarma saatini beklerken şehir merkezine gitmek isterseniz 48 saatlik transit vizesi tam size göre. Dubai’de en fazla 48 saate kadar kalış hakkı tanıyan vize Dubai aktarmalı uçacak ve transfer süre aralığı uzun olan yolcuların en fazla tercih ettiği vize türü. 

Dubai için 48 saat ve 96 saat olmak üzere iki çeşit transit vize türü vardır. 48 saatlik ve 96 saatlik transit vizeler tek girişlidir. Türkiye’ye dönüşünüz de yine Türkiye üzerinden olacaksa gidiş ve dönüşünüz için ayrı ayrı transit vize almanız gerekecektir. Dubai’de daha uzun kalacak olan kişilerin turist vize almaları gerekiyor. 

 Ayrıntılı bilgi için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan merkez ofisimize ulaşabilirsiniz. Dubai vize başvurusu online olarak tamamlanmaktadır, şahsen başvuru merkezine gelmenize gerek yoktur. Pasaport, nüfus cüzdanı ve dekont görüntüsünü mail ortamında bize ulaştırmanız yeterli olacaktır. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek