Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Dubai vizesi için gerekli evraklar listesi uzun bir liste değildir. Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi Dubai’yi ziyaret edecek kişilere pek çok ayrıcalık tanımaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları başta olmak üzere pek çok ülke vatandaşına e-vize kolaylığı tanımaktadır. E-vize başvuruları başvuru yapılan firmaya bağlı olarak 2-6 iş gününde alınmaktadır. Happy Turizm olarak Dubai e-vizelerini 2-3 iş günü içerisinde, en hızlı şekilde alabilmekteyiz.

Dikkat! Dubai (BAE) vize başvurularının değerlendirilmesi ve nihai karar aşaması yalnızca Dubai Göçmenlik Ofisi inisiyatifindedir.

Dubai Vizesi İçin Gerekli Belgeler

1) Pasaport

Dubai vizesi için gerekli evraklar arasındaki en önemli evrak pasaporttur. Pasaportun kişisel bilgileri içeren fotoğrafın bulunduğu ön sayfa renkli taratılarak Dubai e-vize formu'na eklenmelidir. Online formu doldurmak istemeyenler pasaport görüntülerini bilgi@happyturizm.com adresimize iletebilirler.

2) Nüfus Cüzdanı

T.C. Nüfus cüzdanınızı arkalı önlü olarak renkli taratarak online forma ekleyiniz veya bilgi@happyturizm.com e-posta adresimize iletiniz.

3) Dekont

Vize ücretini yatırdığınıza dair dekontun görüntüsünü online forma ekleyiniz veya bilgi@happyturizm.com e-posta adresimize iletiniz.

4) Yabancılar için T.C. Oturum Veya Çalışma İzni

Oturum veya çalışma izninin en az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır.

Dubai Vize Çeşitleri

Yalnızca pasaport ve nüfus cüzdanı görüntüleriyle alınabilecek Dubai vize çeşitleri aşağıdaki gibidir:

Dubai 48 Saatlik Transit Vize

Tek girişlidir. Transit vizedir. 48 saat içerisinde sonuçlanır. Pasaporta ve nüfus cüzdanına ek olarak 3 ayaklı uçak bileti istenir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 48 Saat ülkede kalınabilir.

Dubai 96 Saatlik Vize

Tek girişlidir. Transit vizedir. 48 saat içerisinde sonuçlanır. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 96 Saat ülkede kalınabilir. Pasaport ve nüfus cüzdanına ek olarak 3 ayaklı uçak bileti istenir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 48 Saat ülkede kalınabilir.

Dubai 14 Günlük Servis Vizesi

Tek girişlidir. 48 saat içerisinde sonuçlanır. Başvuru için pasaport ve nüfus cüzdanı yeterlidir. Servis vizesi ile Birleşik Arap Emirliklerinde free zone, limanlara giriş esnasında kullanılır.

Dubai 30 Günlük Tek Girişli Vize

Tek girişidir. 48 saat içerisinde sonuçlanır. Pasaport ve nüfus cüzdanı başvuru için yeterlidir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 30 gün ülkede kalınabilir.

Dubai 30 Günlük Çok Girişli Vize

Bu vize çok girişlidir. Vize başvurusuna 48 saat içinde sonuç alınır. Pasaport ve nüfus cüzdanı başvuru için yeterlidir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 30 gün ülkede kalınabilir ve 30 gün içinde çoklu giriş çıkış sağlanır.

Dubai 60 Günlük Tek Girişli Vize

Tek Girişlidir. Vize başvurusuna 3 iş günü içerisinde sonuç alınır. Başvuru için pasaport ve nüfus cüzdanı yeterlidir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 60 gün ülkede kalınabilir.

Dubai 60 Günlük Çok Girişli Vize

Çok girişlidir. Vize başvurusuna 3 iş günü içerisinde sonuç alınır. Onay tarihinden itibaren 58 gün boyunca geçerlidir. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile maximum 60 gün ülkede kalınabilir ve 60 gün içinde çoklu giriş çıkış sağlanır.

Dubai Cruise Vizesi

Çok girişlidir. Vize başvurusuna 48 saat içinde sonuç alınır. Pasaport ve nüfus cüzdanına ek olarak gemi tur bileti sunulmalıdır. Onay tarihinden itibaren 30 gün boyunca geçerlidir.  Sadece rotasında Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai ) bulunan ya da Birleşik Arap Emirlikleri kalkışlı Cruise turlarına katılan yolcular için kullanılır.

Dubai VIP Vize

Dubai VIP vize hizmeti tüm vize kategorilerinde  ek ücret ödeyerek alınan bir hizmettir. Dubai vize başvurularının takibi öncelikle olarak sağlanılarak en fazla 24 saat içinde sonuçlandırılır. Pasaport ve nüfus cüzdanı başvurular için yeterlidir.

Dubai vizesi için gerekli evraklar ve vize başvuru sürecinize dair soru ve görüşleriniz için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan merkez ofisimize bağlanabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek