Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Dikkat! Dubai vize randevu alma işlemi hiçbir kategoriden vize müracaatı için gerekmemektedir. Dubai vizesi için randevu alacağını söyleyen kişilere ve acentelere karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Dubai için tüm vize başvuru süreci randevusuz girilebilen online sistem üzerinden tamamlanmaktadır. Ancak Dubai’ye seyahat gerçekleştirecek olan Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ile Oturumu Türkiye’de olan diğer ülke vatandaşlarının yolculuklarından önce kesinlikle Dubai vizesi başvurusu yapması gerekir.
Bordo (umuma mahsus) pasaport sahipleri kalacakları süreye ve giriş amaçlarına göre kısa süreli (30 gün) tek girişli, kısa süreli (30 gün) çok girişli, uzun süreli (90 gün) tek girişli, uzun süreli (90 gün) çok girişli vizelerinden birine başvuru yapmalıdır. Yeşil (hususi) pasaport, gri (hizmet) pasaport, siyah/kırmızı (diplomatik) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ise 6 ay içerisinde en fazla 90 gün vize almadan ülkede kalma hakkına sahiptir.

Dubai E-Vize Randevu

Dubai e-vize randevu alınmadan yapılan bir işlemdir. Dubai vize başvurunuzu hafta içi, hafta sonu fark etmeksizin sizin adınıza doğrudan BAE Göçmenlik Ofisi birimlerine yapmaktayız. Dubai vizesine online olarak başvuru yapılır. Dubai e-vize randevu işlemi olmadığı için yapılan işlemlerde zaman açısından avantaj sağlar. Birleşik Arap emirlikleri ve Türkiye Cumhuriyeti arasında imzalanan sözleşmeyle yeşil, gri ve siyah pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Dubai seyahatlerinde 180 gün içerisinde 90 gün boyunca konaklama hakkına sahiptir. Ancak daha uzun süreli bir konaklama ihtiyacı olanların buna uygun vize türüne Türkiye’den başvuru yapmaları gerekmektedir.

Umuma mahsus (bordo) pasaport sahibi T.C. Vatandaşlarının ise Dubai turistik vize randevu başvurusu yapmasına gerek kalmadan online başvuru ile Dubai’de kalacakları süreye ve gidiş amaçlarına uygun başvuruyu seyahatlerinden önce yapmaları gerekir. Ayrıca Dubai’ye yapılan ticari, fuar, iş sözleşmesi gibi seyahatler için de Dubai ticari vize randevu işlemine gerek yoktur ama online başvuruda Dubai turistik vize başvurusu yapılmalıdır. Yeşil, gri, siyah pasaport sahiplerinin ise bu vizeye başvurması gerekmez. Ancak 6 ay içinde 90 günü geçecek olan konaklamalar için bu pasaport sahiplerinin de ayrıca Dubai ticari vize başvurusu yapması gerekir.

Dubai vize randevu alınmadan, online başvuru portalı üzerinden 2-3 iş günü içerisinde alınabilir. Dubai vize prosedürlerini hatasız ve olması gerektiği bir şekilde tamamlayan başvuruyu gerçekleştirecek olan kişinin vize başvurularını olağandışı bir durum söz konusu olmadığı sürece 24-48 saat içerisinde neticeye kavuşturmaktayız.

Başvuru esnasında ortaya çıkacak problemlerden veya aksaklıklardan dolayı başvuru sürecinin uzamasına sebep olur. Vize evraklarınızda eksik bir belge veya evrak olması durumunda ve de yabancı uyruklu vize başvurularının sonuçlanmasında bu süre belirtilen gün ve saatten daha uzun sürebilir.

Resmi tatiller ve bayramlara denk gelen vize başvuruları içinde aynı durum söz konusudur. Konsolosluk birimleri bu süre zamanı ile ilgili net bir bilgi de bulunmamaktadır.

Dubai vize randevu talebinizi seyahat edeceğiniz süreçten 5-7 gün öncesinden yapmanız önceden çıkacak olan problemlerden ötürü şiddetle tavsiye edilmektedir. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vize başvuru sahiplerinin en az 6 ay geçerli sayılan ikamet ikamet belgelerini sunması gerekir. Tek girişli Dubai vizesi başvuru sahiplerine Dubai’de 60 gün içerisinde 28 gün, maksimum 30 gün kalış izni vermektedir. Bu konaklama süresi aşıldığı zaman zarfında kişiler için cezai yaptırımlar uygulanmaktadır.

Başvurularınız sonucunda dubai vizeniz olumlu olursa çıkan vizeniz pasaporta basılmaz. Birleşik Arap Emirlikleri’nin verdiği barkod numarası ile beraber Birleşik Arap Emirlikleri göçmenlik ofisinin antetli kağıdına basılmaktadır. Başvurular incelendikten sonra sonuç e-mail olarak tarafınıza iletilir.

Dubai Turistik Vize Randevu

Dubai turist vize randevu prosedürü bulunmadığı gibi başvuranın şahsen başvuru merkezinde bulunmasına da gerek yoktur. Pasaport ve nüfus cüzdanının önlü arkalı renkli taranmış görüntüsü Dubai vize başvurularında yeterli olacaktır. Turistik vize başvuruları, 30 gün tek girişli, 30 gün çok girişli, 90 gün tek girişli, 90 gün çok girişli ve gemi turu (cruise) vizesi olarak alınabilmektedir. 

Dubai Ticari Vize Randevu

Dubai ticari vize randevu prosedürü yoktur. Başvuru sahibinin başvuruda şahsen bulunması gerekmez. Tüm başvurular online olarak Dubai Göçmenlik Ofisine online sistem üzerinden yapılmaktadır. Dubai ticari vize ve turistik vize başvuru ayrımı yoktur, başvurular aynı kategoriden yapılır. Dubai vizelerinde temelde 8 tip vize çeşidi bulunur. Bunların her biri için turistik veya ticari amaçlı vize başvurusu yapılabilir. Dubai vize tipleri ve vize fiyatlarını Dubai vize ücreti sayfasından görüntüleyebilirsiniz. Dubai ticari vize başvuruları başvuru sahibine Dubai’de çalışma izni hakkı tanımaz. 

Dubai Vize Randevu İstanbul

Dubai vize randevu İstanbul ilinden başvuru yapacak olan T.C Vatandaşlarının ve Türkiye’de oturum izni olan başka ülke vatandaşlarının beklemeden online olarak başvuru yapmalarını olanaklı kılar. Ancak başvuru işleminin yapılacak seyahatin başlamasına en az 7 gün kala yapılması gerekir. Yapılan başvuruda gerekli evrakların eksiksiz hazırlanması gerekir. Evrak hazırlığında yapılacak eksik yada yanlışlıkta vize talebi reddedilebilir.

Dubai vize başvurularında bölge ayrımı yoktur. Yalnızca Türkiye değil, dünyanın her bölgesinde yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Dubai vizelerini 24-36 saat içerisinde alıyoruz. Ayrıntılı bilgiyi Dubai vizesi Ankara ofisimizden alabilirsiniz. 

Dubai Vize Randevu

Dubai vize başvurularında bölge ayrımı yoktur. Yalnızca Türkiye değil, dünyanın her bölgesinde yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Dubai vizelerini 24-36 saat içerisinde alıyoruz.  Ankara'da ikamet ediyorsanız ayrıntılı bilgiyi Dubai vizesi Ankara ofisimizden alabilirsiniz. Vize randevusuz olarak online başvuru süreci eksiksiz tamamlandığında alunabilmektedir.Dubai vizesi pasaporta işlenmez, müracaat online başvuru formu doldurularak  yapılır ve Dubai vize e-vize olarak beyan ettiğiniz e-mail adresinize gönderilir.Vizesi çıkan kişi, vize kağıdının çıktısını alarak pasaportu ile birlikte tüm seyahati boyunca yanında bulundurmakla ve vize süresi dolmadan ülkeyi (BAE) terk etmekle yükümlüdür. Vize süresi aralığında ülkeyi terk etmeyen kişiye ve vizesini aldığı seyahat acentesine Dubai (BAE) Göçmenlik Ofisi tarafından cezai yaptırım uygulanır. Bu nedenle Dubai vize süreniz dolmadan ülkeden ayrılmanız gerektiğini aksi takdirde büyük meblağlarla cezai yaptırım uygulanacağını ve bir daha ülkeye seyahat edemeyeceğinizi, bu konuda özellikle dikkatli olmanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

Dubai vizeleri 48 saatlik transit, 96 saatlik transit, 30 günlük tek giriş, 30 günlük çok giriş, 90 günlük tek giriş, 90 günlük çok girişli ve Cruise vize veya liman vizesi olarak bilinen 14 günlük servis vizesi olarak alınabilmektedir. Transit vizeler, cruise vize ve 30 günlük vizeler 2 iş günü içerisinde, 90 günlük vizeler 3-4 iş günü içerisinde çıkmaktadır. 

Dubai vize başvurunuzu güvenli ve hızlı şekilde gerçekleştirmek için bize 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan ulaşınız. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek