Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai 90 Günlük Tek Girişli Vize Nasıl Alınır?

Dubai 90 günlük tek girişli vize ortalama 24-48 saat içerisinde sonuçlanır. Birleşik Arap Emirlikleri’ne yalnızca 1 sefer giriş-çıkış hakkı sağlar. 90 günlük vize onay tarihinden itibaren 58 gün boyunca geçerlidir. Bu vize ile Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile en fazla 90 güne kadar ülkede kalınabilir.

90 günlük tek girişli vizenin kullanım süresi 58 gündür. 90 gün içerisinde kullanılabilir. 

Kalış süresi ülkeye giriş yaptığınız gün itibari ile sayılmaya başlanır. 

Dubai vize başvurunuzu 1 ay önceden yapma hakkına sahipsiniz. Ancak vizenizin geçerlilik süresi vizenin onaylandığı tarihten sonra başlayacağı için seyahat tarihine yakın bir zamanda

Dubai vize başvurunuzu gerçekleştirmenizi öneririz. Dubai vize başvurunuzu seyahatinizden 7-10 gün önce yapabilirsiniz. 

Vize süresini geçiren kişileri BAE hükümeti tarafından cezai yaptırım uygulanır. Dubai Göçmenlik Ofisi’ne kaçak olarak rapor edilir ve bir daha Birleşik Arap Emirlikleri’nin hiçbir emirliğine giriş yapamaz. 

Hakkında cezai işlem yapılan kişilerden dolayı şirketimize de ceza kesilmektedir. Bu nedenle hakkında cezai işlem yapılan kişilerde 3000 USD+dosya masrafları şirketimiz tarafından tahsil edilmektedir. Bu anlaşmayı kapsayan taahhütname imzalanmadan başvuranın Dubai vize başvurusu işleme alınmaz. 

Dubai 90 günlük tek girişli vize ticari bir vize değildir. Bu vize ile çalışılamamaktadır. Bu vize ile çalışmanız durumunda yasal işlemler uygulanmaktadır. 

Bu vize ticari amaçlı bir vize değildir, bu vizeyle çalışamazsınız. Bu vizeyle çalışmanız durumunda yasal işlemler uygulanır. Vize üzerinde değişiklik yapılamaz.

Dubai 90 Günlük Tek Girişli Vize Evrakları

  • Biyometrik renkli fotoğraf (renkli taratılarak gönderilecek)
  • Nüfus cüzdanı (renkli taratılarak gönderilecek)
  • Taahhütname- Vize kullanım kurallarını ihlal etmeyeceğinize dair taahhütname güncel bilgileri içerir bilgi e-maili ile tarafınıza iletilecektir. 
  • Türkiye ikamet izinli yabancı ülke vatandaşları ikamet izinlerinin bir nüshasını iletmelidir. 

Dubai 90 Günlük Tek Girişli Vize Uzatma

Dubai uzun süreli çok girişli turist vizesi uzatılabilmektedir. Dubai 90 günlük vize ülkeye ilk girişten itibaren 90 gün geçerlidir. Ek ücretli Dubai vize süresini uzatma talebinizi yetkilimize iletebilirsiniz. 

90 Gün Çok Girişli Uzun Dönem Dubai Vizesi Başvurunuzu vakit kaybetmeden başlatmak için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek