Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Ticari Vize Nasıl Alınır?

Dubai vizesine bireysel başvuru yapılamamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri'nin yetkilendirdiği vize başvuru merkezleri aracılığıyla işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Happy Turizm yetkili başvuru merkezlerinden biridir. Dubai ticari vize başvurunuz için taranmış olarak evraklarınızı yetkililerimize e-mail atmanız ile birlikte aynı gün başvurunuzu sizin adınıza gerçekleştirelim. Dubai vize başvuru süreci ile sormak istediğiniz sorular için destek hattımıza bağlanabilirsiniz. 
Dubai vizesi, online bir vizedir. Pasaporta basılmamaktadır. İşlemler de online sistem üzerinden yürütülmektedir. Pasaportunuzun kimlik bilgilerinizi içeren sayfasını renkli scan ettirerek, vize ücretini ödediğinize dair dekont ile birlikte bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz, işlemlerinizi başlatabilmemiz için yeterli olacaktır. 
Dubai ticari vize başvurunuz için davetiye sunmak zorunda değilsiniz.
Dubai Ticari Vize, Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) Konferans, Fuar, Müşteri ziyareti gibi amaçlarla seyahat edecek kişilerin başvuru yapması gereken vize kategorisidir. 

Dubai Vize Başvurularından Önce Dikkat

Dubai uzun süreli ticari vize yeni bir karar alınana kadar şimdilik verilmemektedir. Dubai vizeleri tek girişli ve 60 gün içerisinde  28 gün kaılışlı şekilde onaylanmaktadır.
Yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin Türkiye’de en az 6 ay daha geçerli ikamet belgeleri olmak zorundadır.
Telefonla çekilmiş Dubai vize evrakları başvuru için kabul edilmemektedir.
Dubai ticari vize; başvuru sahibine BAE sınırları içerisinde vize süresi dışında konaklama, çalışma veya işyeri kurma hakkı tanımamaktadır. Bu sebeple Dubai vizelerinizle vize ihlali yapmamaya, vize sürenizi ihlal etmeden Emirlik sınırlarını terk etmeye özen gösteriniz. Aksi takdirde maddi ve idari cezalarla karşılaşabilir, bu ülkeye yapacağınız bir sonraki seyahatlerde vize onayı almanız güçleşebilir. 

Dubai Ticari Vize Başvurusu

Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri Dubai vizesine tabidir. Bununla birlikte Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Kırmızı) pasaport sahipleri Dubai vizesinden muaftır. 

Dubai (BAE) Ticari Vize Başvuruları İçin Gerekli Evraklar

Dubai vize başvurunuzu başlatabilmemiz için pasaportunuzs yeterli olacaktır.

Pasaport: Dubai ticari vize başvurularınızda pasaportunuzun 2. sayfasını, renkli olarak scan edilmiş halde bilgi@happyturizm.com mail adresimize, ücreti ödediğinize dair dekont ile birlikte yönlendirmeniz yeterli olacaktır.  Dubai’ye seyahat edebilmeniz için mevcut ve geçerli pasaportunuzun en az 6 ay daha geçerliliği bulunmalıdır. Başvurunuzu gerçekleştirebilmemiz için pasaportunuzun resimli sayfasını renkli ve taranmış şekilde yetkililerimize e-mail atmanız gerekir. Dubai vize prosedürlerini yerine getirebilmemiz için pasaportunuzda var olan bütün bilgileri e-mail yoluyla bizlere ulaştırmalısınız. Detaylı bilgi almak için ofislerimizi arayabilir ya da şahsen gidip Dubai vize başvurusu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dubai Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Dubai vize sonuçlanma süresi tüm prosedürlerin yerine getirilmesinden sonra yaklaşık 3 iş günüdür. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri BAE Göçmenlik Ofisi hizmet vermemektedir. Yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin başvuru sonuçlanma süresi değişiklik gösterebilir. Planladığınız seyahat tarihleri için bir gecikmeye maruz kalmamak adına başvurunuzu zamanında yapmaya özen göstermelisiniz. Eğer Dubai seyahatiniz için yeni bir pasaport çıkaracaksanız ya da mevcut pasaportunuzun kullanma süresi dolmuşsa pasaport işlemlerinizi seyahat tarihlerinize engel olmayacak şekilde önceden halletmelisiniz.

Dubai vizesi, 60 gün içerisinde 28 gün konaklama hakkı verecektir. Seyahatinizi 28 günlük süre içinde planlayınız. Aksi takdirde ağır cezai yaptırımlara maruz kalabilirsiniz. Eğer Dubai’ye sık sık seyahat ediyorsanız verilen süreleri aşmanız bir sonraki seyahatiniz için sorun teşkil edebilir. Happy Turizm olarak şimdiden iyi seyahatler dileriz.

Dubai Vizesi Almak Kolay mı?

Her ülkenin kendine has uygulanması gereken vize prosedürleri vardır. Dubai seyahatiniz için vize başvurunuzu kurumumuz aracılığıyla zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. BAE Göçmenlik Ofisi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize başvurularında kolaylık sağlayan diplomatik mercilerden biridir. Dubai vize başvurusu için sadece taranmış pasaport görüntüsü yeterlidir. İstisnai durumlarda BAE Göçmenlik Ofisi ek evrak isteme hakkına sahiptir. Dubai seyahatiniz için sitemizde var olan içerikleri okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Vize başvurusu için izlemeniz gereken tek bir adım vardır;

1) Dubai vize evraklarınızı e-posta yoluyla yetkililerimize ulaştırın: Dubai vize başvurusu online yapılan bir başvurudur. Dolayısıyla başvuru sahipleri, şahsen gelmelerine gerek kalmadan evraklarının taranmış görüntülerini mail atarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Telefonla çekilen evrak görüntüleri vize başvurusu için kabul edilmemektedir. Lütfen evraklarınızı temin ederken bunu gözden kaçırmayın. Evraklarınız tarafımıza ulaştığında aynı gün Dubai vize başvurunuzu gerçekleştirmekteyiz.

2) Dubai vize başvurularının gerçekleştirilmesi: Dubai seyahatiniz için temin ettiğiniz evrakların taranmış görüntülerini yetkililerimize ulaştırdığınızda aynı gün içinde vize başvurunuzu tamamlamaktayız. Dubai vize başvuru takibinizi yapmakta ve sonuç alır almaz sizleri haberdar etmekteyiz.

3) Tek Evrakla, 72 Saatte Dubai Ticari Vizeniz Hazır!

Dubai Vize İşlemleri

Dubai vizesi online olarak alınmakta ve pasaporta basılmamaktadır. Dubai vize evraklarınız ile başvuruda bulunduğunuz takdirde başvurunuz Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi tarafından onaylanmaktadır. Dubai vizeniz Göçmenlik Ofisinin antetli kağıdına barkod numarası verilerek basılmaktadır. Tek Girişli Dubai vizesi başvuru sahiplerine, 60 günlük süre içinde Dubai’de 28 gün konaklama hakkı vermektedir. Verilmiş olan bu süreler aşıldığında kişiye ağır cezai yaptırımlar uygulanabilir. Bir sonraki Birleşik Arap Emirlikleri seyahatiniz için maddi ve manevi yaptırımlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Lütfen size verilen 28 günlük süreyi aşmamaya özen gösterin. 

Dubai vizesi online olarak alınan ve pasaporta basılmayan bir vizedir. Başvurular bireysel olarak yapılamamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yetkilendirilen aracı kurumlar vasıtasıyla Dubai vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Happy Turizm, aracı kurumlardan biri olarak Dubai vize başvurularınızı aynı gün içinde gerçekleştirmektedir. Sadece, Dubai vizesi için gerekli olan taranmış pasaport fotokopisini yetkililerimize e-mail yoluyla ulaştırmanız yeterlidir. Evraklarınız tarafımıza ulaşır ulaşmaz başvurunuzu aynı gün içerisinde tamamlamaktayız. 

Dubai Konsolosluğu'nun bölge ayrımı yoktur. Her başvuru online sistem üzerinden kaydedilmektedir. Bu nedenle pasaportunuzun kimlik bilgilerinizin bulunduğu sayfayı renkli scan ettirerek e-mail olarak bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz, işlemlerinizi başlatmamız için yeterli olacaktır. 

Dubai Ticari Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Eksiksiz bir şekilde Dubai vize şartlarını yerine getiren başvuru sahipleri için vize sonuçlanma süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Yabancı uyruklu başvuru sahipleri ve özel durumları olan başvuru sahipleri için süreler değişiklik gösterebilir.  Başvurunuz için zamanında sonuç almak istiyorsanız eksiksiz ve doğru Dubai vize başvuru evrakları hazırlamalısınız. Seyahat tarihinizde herhangi bir gecikme yaşamamak için başvuru sürecinizi önceden planlamalı ve Dubai vize şartlarını yerine getirmelisiniz.
Dubai ticari vizeniz olumlu sonuçlanırsa çıkmış olan vize pasaporta basılmamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi'nin verdiği barkod numarasıyla birlikte ofisin antetli kağıdına basılır. Ayrıntılı bilgi için Çağrı Merkezi'ni arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

UYARILAR

  • Suriye, Irak ve Filistin vatandaşları için Dubai vizesi verilememektedir.
  • Yabancı uyruklu başvuru sahipleri, Türkiye’de an az 6 ay daha geçerli olan ikamet belgelerini başvuru belgeleri arasında sunmalıdır.
  • Dubai seyahatlerinizde kalış süresi ülkeye giriş yaptığınız ilk günden itibaren sayılmaya başlanır. 
  • Vize süresini geçiren kişiler hakkında cezai işlem yapılır, göçmenlik bürosuna kaçak olduğu rapor edilir ve bir daha BAE ye giriş yapamaz.
  • Bekar olan kadın başvuru sahiplerinden başvuru için anne ve babasının soyadı bilgileri istenmektedir.  
  • Dubai vize başvurunuz için davetiye sunma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.
  • Dubai iş vizesi vize tek girişlidir, 60 gün içerisinde 28 gün kalış sürelidir. 
  • BAE Göçmenlik Ofisi Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir. Lütfen bu bilgileri göz önünde bulundurarak Dubai vizesine seyahat tarihinizden en geç 1 hafta önce başvuru yapmaya özen gösterin. 

Telefonla çekilmiş pasaport görüntüleri Dubai vize başvuruları için kabul edilmemektedir. Pasaportunuzu taratarak e-mail bilgi@happyturizm.com attığınız takdirde, aynı gün Dubai (BAE) vize başvurunuzu sizin adınıza gerçekleştirelim!

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek