Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur

Dubai e-vize başvuru formu yalnızca yetkili seyahat acenteler tarafında Göçmenlik Ofisi online başvuru portalından yolcunun pasaport bilgileri referans alınarak doldurulmaktadır.  Dubai vizenizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık ayrıcalığıyla 2 iş günü içerisinde e-vize olarak edinebilirsiniz.

Bilgi ve başvuru için danışma hattımız: 0(312) 419 56 41

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı olan Dubai Emirliği’ne seyahat etmek isteyen bordo (umuma mahsus) pasaport sahibi T.C vatandaşları Dubai seyahatleri öncesinde vize başvurusu yapmalıdır ve bu vize başvuru işlemi sırasında öncelikle Dubai vize başvuru formu doldurmaları gerekir. Yine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup gri (hizmet) pasaport, kırmızı (geçici)pasaport, yeşil (şahsi) pasaport, siyah (diplomatik) pasaport sahibi bireyler 180 günlük süre içinde 90 günü aşmayacak şekilde yapacakları seyahatler için Dubai vize başvurusu yapmaları gerekmemektedir. Altı (6) ay içerisinde ve üç ayı geçecek şekilde planlanmış seyahatler için bu kişilerinde başvuru formu doldurmaları gerekir.  Ancak bordo (umuma mahsus) pasaport sahipleri Dubai vize olmadan bölgeye seyahat edemezler. 

Dubai vize formu doldurulmasının sebebi ise başvuru yapan kişinin vize işlemleri sırasında verdiği bilgilerin teyidi içindir. Bu sebeple Dubai vize başvuru formu doldurulurken verilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğuna özen gösterilmelidir. Verilen bilgilerin eksik ya da hatalı olması vize başvurunuzun iptaline sebep olduğu gibi ayrıca para ve zaman kaybı yaşamanıza da sebep olur. Bu sorunlarla karşılaşmamak için Dubai vize başvuru formu örneğini istenen bilgilerle hatasız ve eksik bilgi olmayacak şekilde doldurmak gerekir. Dubai vize başvuru formu örneğini Dubai Konsolosluğu’nun resmi internet sitesinden bulabilirsiniz.

Dubai’ye yapacağınız seyahat türüne göre (turistik yada ticari) dolduracağınız başvuru formu farklılık göstermemektedir. Turistik seyahat yapmayı planlayan kişilerin Dubai turistik vize başvuru formu örneğini edinmenize gerek kalmaksızın formunuzu online vize başvuru formu sayfamızdan 3 dakika içinde doldurarak kaydedebilirsiniz. Bu formda kişi ile ilgili bilgiler detaylı şekilde istenmektedir ve verilen bilgilerin vize başvurusu sırasında verilen bilgileri destekleyici şekilde olması beklenmektedir. Eğer ticari vize başvuru yapacaksanız da Dubai ticari vize başvuru formu örneği edinmenize gerek kalmaksızın 3 dakika içinde Dubai e-vize formu sayfamızdan temel pasaport bilgilerinizi girerek başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. Bu formu doldururken de bilgilerinizin başvuru sürecinde kullandıklarınızla birebir aynı ve eksiksiz olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi durumda vize başvurunuz reddedilecektir. Yolculuğunuz öncesinde bu tip sorunlar yaşamamak için bilgilerinizin eşleştiğine dikkat etmelisiniz.

Dubai ticari vize başvuru formu ve Dubai turistik vize başvuru formu diye ayrı formlar yoktur. Pasaport bilgilerinin online başvuru sistemine işlendiği Dubai e-vize başvuru formu her kategoriden başvuru için geçerli olmaktadır. 

Unutulmamalıdır ki her ülkenin kendine has vize uygulamaları bulunmaktadır ve bu uygulamalara uymak vize başvuru sahibinin sorumluluğundadır. Bu form üzerinde istenen bilgilerin eksik ve hatalı doldurulmasının sorumluluğu tamamen kişiye aittir ve Dubai Konsolosluğu’nun bu konuda herhangi bir yükümlülüğü yoktur. Başvuru sürecinin olumlu sonuçlanması ve ülkeye girişte bir sorunla karşılaşmamak için başvuru formundaki bilgilerin doğruluğundan emin olunup doldurulması gerekir.

Dubai vizesi bir e-vize olduğu için bu evrak bilgisayar ortamında doldurulur. Evrak istenilen şekilde doldurulduktan sonra ise vize başvuru sürecinde istenen evraklar da tam olarak doldurulmalıdır. Bu evraklar ve vize başvuru formunda istenen bilgiler karşılaştırılıp son kez kontrol edildikten sonra bilgiler tutarlıysa başvuru işlemi gerçekleştirilmelidir. 

Dubai vize başvuruları hakkında soru ve görüşlerinizi 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızı arayarak iletebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek