Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fransa Vizesi

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fransa Online Vize Başvuru Formu

Fransa vize başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Fransa online vize başvuru formu doldurma konusunda yetkililerimizden destek alabilirsiniz. Sizin adınıza Fransa online vize formunuzu doldurabilmemiz ve online Fransa vize randevunuzu alabilmemiz için pasaport numaranızı bize iletmeniz gerekmektedir. Fransa vize başvurunuzun online takibini vize servisimiz aracılığıyla yapabilirsiniz.

Fransa online vize başvuru formu, konsolosluk makamları tarafından hazırlanmış resmi bir belgedir. Fransa online vize formu doldurulmadan yapılan başvurular işleme alınamamaktadır.  Fransa Schengen vize başvurunuz için müracaat işlemlerinizin ilk adımını online vize başvuru formunu doldurma oluşturacaktır.

Fransa e-vize başvurusunda bulunan kişilerin kabul edilmesi, dosyalarının işleme alınması, online vize başvuru formunun doldurularak randevu alınmasına bağlıdır. Fransa vize başvuruları için bölge ayrımı bulunmaktadır. İkamet ettiğiniz ile göre İstanbul’dan veya Ankara’daki parmak izi işlem merkezinden parmak izi tarama işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

Fransa Vizesi Online Başvuru Nasıl Yapılır?

Fransa vizesi online başvuru formu, Fransa Konsolosluğunun akredite firmasından randevu almak üzere gerçekleştirilen bir online işlemdir. 
Fransa vize başvurunuzu şahsen ve vize acenteleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ancak Fransa vize randevu gününde başvuru sahibinin biyometrik veri ibrazı prosedüründen dolayı şahsen bulunması gerekmektedir.  Son 2 yıl içinde almış olduğunuz bir Schengen vizeniz varsa vize başvuru merkezinde şahsen bulunma zorunluluğunuz bulunmadan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Fransa vize başvuru formu online ortamda Konsolosluk web sitesinde ve ilgili sitelerde bulunabilmektedir ancak online olarak doldurulup, konsolosluğa gönderilen bir form değildir.Bilgisayar ortamında veya elle okunaklı bir şekilde doldurulur ve alınan çıktısı başvuru dosyasına eklenir. İlgili bölümler ıslak imzalı olmalıdır. İmza başvuru sahibinin kendisi tarafından atılmalıdır.

Fransa vizesi randevu gününde mülakat yapılmamaktadır. Ancak işlem merkezi görevlisi tarafından seyahatinizin amacına ve süresine yönelik sorular parmak izi alımı sırasında yöneltilebilmektedir.  Fransa vize başvurularınız esnasında online vize formunu doldurma ve dilekçe yazımı aşamasında tam destek sağlamaktayız. 

Fransa E-vize Randevu

Ankara ve İstanbul’da Fransa e-vize randevu alım süresi genelde, Fransa Konsolosluğunun yoğunluğuna ve sezona bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu nedenle vize başvuru sahiplerinin kısa süreli vize başvuru tarihleri için hareket tarihinden en az 1 ay önce vize randevuları alınmaktadır. 

Fransa vizesi online başvuru ile randevu alma işlemi esnasında şifre oluşturulacaktır. Bu şifre en az 8 en fazla 15 karakterden oluşturulmalıdır. Şifrede Türkçe karakter ve/veya işaret bulunmamalıdır. Fransa vizesi online vize başvuru formu doldurularak sistemde onaylandıktan sonra çıktısını almanız gerekecektir. Randevuya gelirken onay mektubunun vize başvuru sahibinin yanında bulunması gerekmektedir. 

Dilekçenizde belirttiğiniz bilgiler ile vize başvuru formunda belirttiğiniz bilgilerin birbirleriyle uyuşması gerekmektedir. Online vize başvuru formunu doldururken beyan ettiğiniz evraklardaki bilgilerle online başvuru formunda beyan ettiğiniz bilgilerin tutarlı olduğuna dikkat ediniz. 

Fransa online vize başvuru formu hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek