Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fransa Vizesi

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fransa Transit Vize

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve umuma mahsus pasaport (bordo) sahibi kişilerin yolculukları sırasında Fransa gibi Schengen bölgesi üye ülkeleri üzerinden aktarma yaparken Fransa transit vize almaları gerekir. Fransa transit vize alınmadığı koşullarda yolculuğunuzu yapamazsınız. Fransa transit vizesi de Schengen vizesi ve ulusal vizeler gibi bir takım uygulanması gereken prosedüre sahiptir. Gerçekleştireceğiniz seyahatin aktarması Fransa üzerinden ise seyahat tarihinden en az 1 ay öncesinden eksiksiz ve hatasız hazırlanmış evraklarınızla shengen başvurusu yapmanız gerekir.

Dikkat: Fransa üzerinden yapacağınız yolculukta Fransa'da terminal değişikliği yapmayacaksanız transit vize almanız gerek kalmayabilir. Bu konuda müşteri temsilcilerimize danışmadan önce lütfen havayolu şirketinizden transit vize almanız gerek olup olmadığı konusunda bilgi alınız!!


Fransa Transit Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Seyahati yapacak kişiye ait ve seyahat süresinden en fazla 10 yıl önce alınmış, seyahatin biteceği tarih de dahil en az 6 aylık kullanım süresi bulunan, minimum 2 tane boş sayfası bulunan, yıpranmamış pasaport ve varsa eski pasaport ve daha önceden edinilen Schengen bölgesi vize fotokopisi, Nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet biometrik fotoğraf (son 3 aylık süre içinde çekilmiş, yüzü ön cepheden alan, yüzü kapatacak aksesuar kullanılmamış ve üzerinde de oynama yapılmamış olması gerekir)
  • Yapılacak seyahat planı gidilecek ülkenin gidiş dönüş uçak bilet rezervasyonu, kalacak yer, tatil bütçesini karşılayacak hesap dökümü ve diğer ülkede tatilin sorunsuz yapılacağını destekleyen diğer belgeler
  • Gelir durumunu ve çalışma durumunu belgeleyen evraklar
  • Öğrenciler için onaylı öğrenci belgesi ve herhangi bir geliri yoksa sponsorluk bilgiler
  • Reşit olmayanlar için muvaffakatname (noter onaylı)
  • Seyahat sağlık sigortası

Fransa transit vizesi için gerekli evraklar güncel olmalı ve herhangi bir yanlış bilgi içermemelidir. Fransa transit vizesi başvurunuz süresince Happy Turizm aracılığıyla bütün evrak hazırlama sürecinizi gerektiği gibi hazırlayabilirsiniz. Başvuru sürecinde Happy Turizm ofisimize ulaşıp destek alabilirsiniz. Bu süreçte evraklarınız sorunsuz bir şekilde teslim ederseniz hem zaman hem de paranız açısından kayıp yaşamazsınız. 

Dikkat: Fransa transit vize ile Fransa Schengen Vizesi Ücreti aynıdır. 
Fransa transit vize başvurunuzu vakit kaybetmeden yapmak ve daha fazla bilgi almak için  0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek