Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fransa Vizesi

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fransa Vize Randevu Nasıl Alınır?

Fransa online vize formunun nasıl doldurulduğuna ve Fransa vize randevu nasıl alındığına dair bilgilere sizlere fayda sağlayacağını düşündüğümüz için yer verdik. Vaktinizin önemli olduğunu biliyoruz. Başvurunuzu vize servisimiz ile gerçekleştirdiğiniz takdirde aşağıdaki işlemlerin tümünü sizin adınıza ve sizin onayınızı alarak yapmaktayız. Fransa online vize formu ve randevu süreci hakkında daha fazla bilgiyi 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan alınız. 

Fransa Konsolosluklarının bölge ayrımı bulunmaktadır. Vize servisimizi arayarak hangi ilde ikamet ettiğinizi belirtin. Müşteri temsilcimiz size hangi ildeki işlem merkezinden parmak izi vereceğinizin bilgisini aktaracaktır.  Fransa vize başvuru formu online başvuru sistemi üzerinden doldurulmaktadır. Başvuru formunu beyan ettiğiniz bilgiler doğrultusunda doldurmaktayız. Formu doldurduktan sonra sizin adınıza en erken randevu almaktayız. Randevu tarihi ve saati bilgisi tarafınıza müşteri temsilcimiz tarafından iletilir. Randevu saatinden 15 dakika önce başvuru merkezinde olmanız beklenir. Parmak izi işlemi 10 dakikalık bir işlemdir. Ancak başvuru yoğunluğundan kaynaklı olarak kimi zaman 1-2 saat başvuru merkezinde beklenebilmektedir. Başvuru merkezinde beklemek istemiyorsanız, Fransa vip vize başvuru hizmetiyle özel bir odada parmak izinizi vakit kaybetmeden verebilirsiniz. Katma değerli vip hizmetinden faydalanmak isterseniz lütfen müşteri temsilcimizi bilgilendiriniz. 

Fransa turistik vize randevusu ve Fransa ticari vize randevusu için de aynı yöntem izlenmekte, İngilizce olan online başvuru formu eksiksiz olarak tamamlanmalıdır. 

Fransa Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Fransa vize randevusu online olarak alınmaktadır. Randevu, online başvuru formu doldurulduktan sonra alınabilmektedir. Başvurunuzu vize servisimiz ile yaptığınız takdirde sizi bu vakit alan işlemlerden kurtararak başvurunuzu sizin adınıza yapıyoruz. 

Bireysel olarak başvuru yapmak isteyenler vize randevularını aşağıdaki yönergeleri takip ederek alabilirler. 

  • Fransa vize randevusu Fransız Hükümetinin resmi web sitesinden alınır. 
  • Sonrasında, “Effectuez votre demande de visa” sekmesinden üyelik oluşturulur.
  • Başvuru formu eksiksiz ve yönergelere uygun şekilde doldurulur. Form İngilizcedir.
  • Formu doldurduktan sonra bilgisayarınıza kaydederek çıktısını almanız gerekecektir. 
  • Bütün bu işlemlerin tamamlanmasının ardından ancak Fransa vizesi için randevu almanız gerekmektedir. 
  • Fransa vize randevusu alırken (adınız, soyadınız, e-mail adresiniz, telefon numaranız) eksiksiz girerek bir kayıt oluşturmanız gerekecektir. 
  • Şifre oluşturduktan sonra “Prendre rendez-vous” sekmesine tıklamanız gerekecektir. 
  • Bu işlemleri tamamladıktan sonra randevu belgesini alabilirsiniz. 
  • Seyahat amacınıza ve mesleksel durumunuza göre belirlenen evrakları eksiksiz olarak hazırlayarak başvuru dosyanızı oluşturmalısınız. 
  • Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirdiğiniz takdirde online formu sizin adınıza doldurarak randevunuzu almakta randevu ve formun çıktısını alarak dosyanıza eklemekteyiz. Randevu gününüzde formdaki bilgilerinizi kontrol ederek formu imzalayabilirsiniz. 
  • İstanbul Fransa Başkonsolosluğu doğrudan vize başvurusu kabul etmemektedir. Bütün başvurular işlem merkezi tarafından toplanarak İstanbul Konsolosluğu’na iletilmektedir. 
  • Fransa vize randevusu almadan önce pasaportunuzun süresinin seyahat bitiş sonrasında en az 6 ay geçerli olmasına ve Gümrük ve döviz kayıtları haricinde pasaportunuzda en az 2 adet boş vize sayfası bulunmasına dikkat ediniz. 

Fransa vize başvuru sürecinizi vakit kaybetmeden başlatmak ve mesleksel durumunuza uygun evrak listesini öğrenmek için 0(312) 419 56 41 numaralı merkez ofis hattımızı arayınız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek