Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fransa Vizesi

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fransa Vize Başvuru Formu

Fransa vize başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Fransa vize başvuru formu Fransız Hükümeti’nin resmi web sitesinden doldurulmaktadır. Online Fransa vize başvuru doldurulmadan randevu alınamamaktadır. 

Fransa vize başvurularınızda İngilizce olan vize başvuru formunu sizin adınıza doldurmakta ve uygun olan en yakın tarihe randevunuzu almaktayız. 
Sayfamızda bulunan bilgiler başvurusunu bireysel olarak yapacak başvuru sahiplerine faydalı bilgi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.


Fransa Online Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

Fransa vize başvuru formu online sistem üzerinden doldurulmaktadır. Online forma Fransa Hükümeti web sitesinden ulaşabilirsiniz.  Fransa vize başvuru formunun nasıl doldurulacağına dair hazırlanmış yönerge metnine “Fransa vize başvuru formu Türkçe” sayfasına tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

“Effectuez votre demande de visa” sekmesine tıklayarak üyelik oluşturulmalıdır
Üyelik oluşturmak için ad, soyad ve e-mail bilgisi girilmelidir. Bu bölümde İngilizce, Fransızca ve İspanyolca arasından opsiyonel dil tercihi yapabilirsiniz. 
E-maile gelen şifre ile sisteme tekrar giriş yapılarak yeni bir şifre belirlenmelidir. 
Güvenlik sorusu seçilip cevaplanmalıdır. Aklınıza kolayca gelebilecek bir soru seçmenizi öneririz.
Üyelik oluşturma tamamlandıktan sonra başvuru formunu doldurmaya başlayabilirsiniz. Form doldurulurken bilgiler eksiksiz ve doğru olarak girilmelidir. 
Formu doldurduktan sonra onaylayabilirsiniz. Onayladıktan sonra formu kontrol edebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer olursa formu inceleyip değişiklik yapabilirsiniz. 
Hata varsa düzelttikten sonra bilgisayarınıza kaydedip, çıktısını alabilirsiniz.


Fransa Vizesi Randevusu Nasıl Alınır

Fransa vizesi randevusu almak için öncelikle formu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Form doldurulduktan sonra kişisel bilgiler girilerek kayıt oluşturulmalıdır. Kayıt oluşturulduktan sonra şifre belirlenmeli ve ardından “prendre rendez-vous” sekmesine tıklanmalıdır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra randevu onay belgesinin çıktısını alabilirsiniz. Başvurunuz esnasında randevu onay mektubunun yanınızda bulunması gerekmektedir. 
Firmamıza yapılan başvurularda online Fransa vize başvuru formu, başvuranın refakati eşliğinde doldurulmakta ve başvurana en uygun randevu tarihi alınmaktadır. 

Vize formunun doldurulması, vize başvuru dilekçesinin hazırlanması ve seyahat sağlık sigortası temini için ek ücret talep etmemekteyiz, tarafınıza iletilecek vize başvuru ücretine tüm hizmetlerimiz dahildir. Fransa Schengen Vize başvuruları hakkında daha fazla bilgi için bize 0(312) 419 56 41 numaralı merkez ofis hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek