Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fransa Vizesi

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fransa Vize Başvurularında Ek Hizmetler Nelerdir?

Mobil biyometrik veri hizmetinden faydalanarak ofisinizden veya evinizden biyometrik verilerinizi beyan edebilir veya mesai saatlerinizin dışında başvuru merkezine gelerek biyometrik veri işlemini tamamlayabilir, özel kurye hizmetinden faydalanarak işlemden çıkan pasaportunuzu en hızlı şekilde teslim alabilirsiniz. 
İşlemden çıkan pasaportunuzu en hızlı şekilde teslim alabilirsiniz. Fransa vize başvurularında en yeni ve ayrıcalıklı hizmetler olan mobil biyometri ve mesai saatleri dışında başvuru hizmetlerinden faydalanmak için bizi arayın! 0(312) 419 56 41


Fransa Vize Başvurularında Ek Hizmetler

Mobil Biyometri Hizmeti
Fransa vize başvurularınızı vize başvuru merkezinde şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın evinizden veya işinizden, mobil biyometri hizmetinden faydalanarak tamamlayabilirsiniz.
Mobil biyometri başvurularında talep edilen ek hizmet bedeli tutarında, başvuran sayısı arttıkça indirim uygulanmaktadır. Kişi sayısına göre mobil biyometri hizmet ücretini yetkilimizden öğrenebilirsiniz. 
Mobil biyometri hizmeti randevu gününde biyometri veri beyanı için başvuru merkezine gelemeyecek kadar yoğun olan iş insanlarına büyük kolaylık sağlamaktadır. Mobil biyometri hizmetinde yetkili başvuru merkezi görevlileri ofisinize gelerek biyometrik verilerinizi (parmak izi) almaktadır. 

Mobil biyometri servisi grup halinde seyahat edecek şirket çalışanları için de avantajlı olmaktadır. Başvuru merkezinin ikamet ettiği bölgeye uzak olması durumunda veya sağlık sorunlarınız nedeniyle başvuru merkezinde hazır bulunamayacağınız durumlarda bu hizmetten faydalanabilirsiniz. 

Yetkilimizi arayarak randevu talebinizi iletebilirsiniz. Yetkili başvuru merkezi görevlileri istedigğiniz gün ve saatte ofisinize veya evinize gelerek parmak izi tarama işleminizi tamamlayacaklardır. 
Bu işlemden yalnızca Ankara ve İstanbul’da ikamet eden başvuru sahipleri faydalanmamaktadır. Bursa da ikamet edenler de mobil biyometri hizmetinden faydalanabilmektedir. Hizmetten faydalanmanız halinde, yetkililer Bursa’daki adresinize gelerek, başvuru evraklarınızı ve biyometrik verilerinizi almakta, evraklarınızı Fransa Başkonsolosluğuna iletmektedir. Size birçok kolaylık sağlayacak ve başvuru sürecindeki vakit kayıplarının tamamen önüne geçecek bu özel hizmetten faydalanma talebinizi yetkilimize iletebilirsiniz. 

Mesai Saatleri Dışında Başvurunuzu Yapın
Fransa vize başvurularınızı mesai saatleri dışında, trafik ve kalabalıktan dolayı vakit kaybetmeyeceğiniz 7:00-8:30 saatleri arasında tamamlayabilirsiniz. Fransa Schengen vizesi yetkilimizden detaylı bilgi alabilir, “erken saat başvuru” talebinizi iletebilirsiniz. İsteğe bağlı bu hizmet ayrıca başvuru sahiplerinin mesai saatleri içinde başvuruya gelemeyecekleri durumlarda kolaylık sağlamaktadır.

VIP Başvuru
Vize başvuruları sırasında VIP hizmetten faydalanabilirsiniz. VIP hizmet kolaylaştırılmış ve konforlu bir hizmet sağlamaktadır. Başvuru sahipleri, yetkili vize başvuru merkezinde özel VIP salonunda bekler ve ikramlardan faydalanır.  VIP hizmetten faydalanmanız işlem süresini kısaltmaz ve vize başvurularında verilecek kararı etkilemez. Vize işlem sürelerini belirleme, vize başvurularını değerlendirme yetkisi tamamen Fransa Büyükelçiliğine ve Fransa Başkonsolosluğuna aittir. VIP hizmetinden yararlanan vize başvuru sahibi ve reşit olmayan vize başvuru sahiplerinin ebeveynleri veya yasal vasileri VIP hizmet salonunda bekleyebilmektedirler. 

Fotokopi ve Çıktı Alma Hizmetleri

Başvuru evraklarınız ofisimize ulaştıktan sonra, yetkilimiz evraklarınızı kontrol etmektedir. Fotokopi, çıktı alma ve scan gerektiren durumlarda yetkilimiz ücretsiz olarak bu hizmetleri, sizin adınıza ofisimizden sağlamaktadır. 

Schengen Seyahat Sağlık Sigortası Hizmeti
Schengen vize başvurularında seyahat sağlık sigortasının ibraz edilmesi zorunludur. Seyahat sağlık sigortası her bir başvuru sahibi adına, tüm Schengen seyahati süresini kapsayacak şekilde düzenlenmiş olmalıdır. Seyahat sağlık sigorta poliçesi en az 30.000 Euro tutarıda teminatı bulunmalıdır. Tüm Schengen ülkeleri vize başvurularında zorunlu olarak talep edilen seyahat sağlık sigortasının geçerlilik durumları sınırlıdır. Her Schengen ülkesi beklenmedik ağır vakalar için bu sigortayı talep etmektedir. Seyahat sağlık sigortası hizmet bedelimiz dahilinde vize servisimizce sizin adınıza yapılmaktadır. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek