Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İngiltere Vizesi

İngiltere Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İngiltere Tier 1 Olağanüstü Yetenek Vizesi Nedir?

İngiltere olağanüstü yetenek vizesi belirli nitelikteki insanların İngiltere’ye göç etmesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir programdır. İngiltere’de kendi işini yapmak isteyen veya bir İngiliz kurumunda yeteneklerini ispat etmek isteyen kişiler Tier 1 vizesine başvurmalarına Tier 1 Olağanüstü Yetenek Vizesi kapsamında izin verilmektedir. 23 Aralık 2010 tarihi itibariyle Tier 1 İngiltere nitelikli göçmen vizesinin yerine İngiltere olağanüstü yetenekliler vize kategorisi getirilmiştir.

İngiltere vize başvuru evrakları oldukça dikkatli hazırlanmalı ve başvuru sürecine hassasiyet gösterilmelidir. İngiltere kısa ve uzun dönem vize başvurunuzu Happy Turizm ile kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanarak yapmak için bizi aramanız yeterli olacaktır.
Tier 1 İngiltere Olağanüstü Yetenekliler Vizesi 2024 yılı başvuru ücretleri ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi için yetkililerimizi arayabilirsiniz.

Tier 1 Olağanüstü Yetenek vizesinde 2 aşama bulunmaktadır. İlki İngiltere Konsolosluğu Tier vizesi başvuru birimine çalışma yürütmekte olduğu alanda lider veya gelecek vaat eden bir girişimci/bilim insanı olduğunu destekler evrakları sunmaktır. İngiltere İçişleri Bakanlığı incelemeden başvuru sahibini koşullara uygun bulursa başvuru sahibi 2. aşama olan fiziksel başvuru aşamasına (evrakları hazırlama ve sunma) geçebilir. Ancak 1. aşamayı geçmiş olmak vize başvurusunun onaylanacağı anlamına gelmemektedir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek