Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Amerika Vizesi

Amerika Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Amerika Vize Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Amerika Vize Dilekçesi detaylarını ve dilekçe yazma hususunda dikkat edilmesi gereken kısımları uzmanlarımız sizler için derledi. Vize başvurularında hazırlanan dilekçeler seyahat amacına göre değişmektedir. Ana bilgiler benzer olabilir. Fakat bazı eksik veya fazla açıklama yapılması gereken durumlar olabilir. Detayları aşağıdaki bölümde inceleyebilirsiniz.

Amerika Vize Talep Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Seyahat amacınıza göre hazırlamış olduğunuz dilekçeniz başvurunuz ile uyumlu olmak zorundadır. Ticari amaçlı yapılan vize başvurularında turistik bir Vize talep dilekçesi yazmak doğru olmayacaktır.

Amerika Vize Dilekçesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususları maddeler halinde sıralayabiliriz.

Randevu detayına göre Konsolosluk veya Büyükelçiliğe hitaben yazılmalı,
Tarih detayı belirtilmeli,
Ad-Soyad ve pasaport numarası belirtilmeli,
Çalışılan firma bilgileri ve pozisyon bilgisi verilmeli,
Seyahat amacı ve seyahat tarihleri mutlaka belirtilmeli,
Ticari vize dilekçesi olacaksa ziyaret edeceğiniz ülke hakkında detaylı bilgi verilmeli,
Otel konfirmasyon belgesi sunulmalı,
Uçak bileti rezervasyonu eklenmeli (satın alınması zorunlu değildir)
Seyahat masraflarını karşılayacak kişi hakkında bilgi verilmeli,
Ziyaretiniz ne amaçlı olursa olsun ülkeye tekrar geri döneceğinizi kanıtlayan belge sunulması.
Amerika vize başvurusu için Vize Dilekçesi İngilizce olarak yazılmalıdır. Mesleki duruma göre hazırlanacak dilekçelerde farklılık oluşacaktır. Örneğin; Çalışanlar için şirketin antetli kağıdına firma bilgileri, personelin firma içindeki pozisyon durumu, işe başlama tarihi vb. bilgiler yer alacaktır. Şirket sahipleri ise mevcut olan antetli kağıdına firma bilgilerini, kişinin şirket üzerindeki yetkisini, kaç yıldır faaliyet gösterdiğini vb. belirtilmelidir.

Vize Başvuru Dilekçe Örneği

Emekliler için Vize Talep Yazısı diğerlerinden farklı olmaktadır. Kişinin çalışmış olduğu bir firma bulunmamaktadır. Dolayısıyla dilekçe üzerinden şahsi bilgileri ( isim-soyisim, pasaport numarası vb.) verdikten sonra emekli olduğunu ve her ay almış olduğu maaş tutarını belirtmesi yeterli olacaktır. Metnin ilk başlarında belitmiş olduğumuz gibi mesleki durum, seyahat amacı dilekçenize şekil vermektedir. Vize dilekçe örneği İngilizce olarak sayfamızda yer almaktadır. Bu kısma kadar geldiğinizde aklınızda soru işaretleri minimuma düşecektir. Vize başvurularınız turistik, ticari, aile-arkadaş ziyareti kapsamında olabilir. Bütün başvurular için Amerika Vize Dilekçesi hazırlamak zorundasınız. Dolayısıyla maddeleri takip ettiğinizde iletmiş olduğumuz vize türleri için dilekçe oluşturabilirsiniz. Kapsamlı olmasına özen göstermelisiniz.

Seyahat tarihinizi ve planınızı oluşturdunuz. Açıklama kısımlarını uyguladınız. Fakat hazırlamış olduğunuz dilekçeden tatmin olmadınız. Aklınızda Vize dilekçesi nasıl yazılır? Sorusu yeniden belirmiş olabilir. Dilerseniz uzmanlarımız ile görüşme sağlayarak seyahat amacınıza ve başvuru türünüze göre bir dilekçe oluşturabiliriz. Happy Turizm ailesi olarak aklınızda bir fikir oluşturmak için örnek bir dilekçe formatı oluşturduk. Amerika vize dilekçesi ile ilgili uzmanlarımız ile görüşmek için İletişim kısmından ofisimize ulaşabilirsiniz.

Şirketimiz tarafından hazırlanmış ticari amaçlı vize talep dilekçesini ekte göreceksiniz. Detayları incelemeyi unutmayınız. Dilekçe formatı ile ilgili sorularınız oluşursa bizlere mutlaka danışınız.

 

HAPPY TURİZM – VİZE DANIŞMANLIK

                                                                                     10.04.2024

 

Çankaya Mah. Cinnah Cad. 33/14 Çankaya – Ankara

To the Visa Department,

Dear Visa officer,

Our Staff Aslı Elmalı who Works as the sales and marketing of Happy Tourism, plans to travel to your country between July 10,2024-July 14, 2024 and represent our company in her commercial visits.

Her passport number is U21564664. She has visas four European countries for touristic and commercial purposes from her previous travel. “ Happy Tourism” is an import and export company operating in Turkey since 2006. Our headquartes is in Ankara and we have 7 branches. On of the reasons of our travel is that we operate as a partner company to visit the market for import-export matters and to learn the details. We consider that this commercial visit contribute to Turkey’s economy.

Our Company employe, Aslı Elmalı, will have a hotel certificate and flight ticket purchased by our company during her stay in Texas. You can find the relevant documents in the attachment. We would like to state that our commercial meetings will be regulary repeating at certain times of the yerar. To conduct the market research and the sales analysis, our staff will yor country intermittently and hold commercial negotiatons. All costs that my pccur during the trip will be covered by “ Happy Tourism”. Our Company has sufficient capital. You can check from our bank statement of your company. All official documents related to our company are presented to you. Our staff Aslı Elmalı must return to Turkey to conduct negotiations with several customers to build the projects. You can find the image our new Project in the appendix. We guarentee that she will leave your country after meeting with Texas  Logistic DC.

We kindly as that the necessary visa is granted.

Company Detail

Stamp-signature

Happy Tourism

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek