Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Amerika Vizesi

Amerika Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Amerika Vize Ücreti Ne Kadar?

Değerli ziyaretçimiz, Amerika Vize işlemleri kategorilerine göre ayrılmaktadır. Mesleki statünüze göre evrak gereklilikleri değişecektir. B1/B2 kategorisinde bulunan vize türlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Turistik
Ticari ( Konferans ve kongre katılımı vb)
Aile-arkadaş ziyareti

Yukarıda belirtilen vize türleri genel ziyaretçi kapsamındadır. Bu vize türlerinden birini tercih ettiniz. Vize işlemlerinizi başlatmak istiyorsunuz. Ama aklınızda Amerika Vize Ücreti Ne Kadar? sorusu belirmektedir. Amerika vize ücretinin nerede ve ne şekilde ödendiğine dair ayrıntıları uzmanlarımız sizlerle paylaşmış olacaktır. Zamanınızın değerli olduğunu biliyoruz. Ama Amerika vize ücretinin ana ve önemli kısımlarını sizler için düzenledik. Gelin birlikte detayları inceleyelim.

Amerika Vize Ücreti 2024

Amerika yeni yıl itibariyle ücret tablosunda bir değişime gitmemiştir. Amerika’da sadece genel ziyaretçi kapsamında olan vizeler değil, Amerika’ya ait bütün vize türlerinde fiyatlar aynı kalmıştır. Amerika’da mali yıl dönümü Ekim ayında yapılmaktadır. Dolayısıyla Kongrede ücret konusu ile ilgili bir değişikliğe gidilmeme kararı alınmıştır. Tüm ülkelerde Amerika vize ücreti aynıdır.

Amerika vize ücretleri Schengen ülkeleri gibi değildir. Amerika’da yaş durumuna göre vize ücreti değişmemektedir. Çocuklar içinde aynı ücret geçerlidir. Herhangi bir muaf durumu yoktur. Konsolosluğun almış olduğu net ücret sadece bazı vize türlerinde değişiklik göstermektedir. Danışmanlık bedelimizde de fark oluşacaktır. Konsolosluk harcı 185 $'dır fakat bu tutar vize türüne göre de değişebilmektedir. Vize başvurunuzda ödeyeceğiniz ek ücretler oluşabilir. Örneğin; 1 ) Sevıs Ücreti, öğrenci vizesi (F,M) kapsamında yapılan başvurular ve Değişim programı kapsamında (J) yapılan başvurular için ödenen ücrettir. Sevıs ücretinin ödendiğine dair evrak randevu günü istenecektir. Sevıs ödemeleri vizeniz ret olsa da geri iadesi yapılmaz. Başvurunuzun işleme alınması için yapılan bir ödemedir.

Amerika Vize Ücreti İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Vize başvuru ücreti başka bir başvuru sahibine devredilemez ve satılamaz.
Konsolosluk vize işlemleri için ödediğiniz tutarı geri iade etmez. Konsolosluğun tutumu ise ücreti vize için değil, vize başvurusunu başlatmak için olduğunu söyler.
Amerika vize ücreti yapacağınız 1 başvuru için geçerlidir. Eğer ret alırsanız yeniden bir vize ücreti ödeyerek başvuruya devam edebilirsiniz.
Amerika vize ücreti sadece o ülke için geçerlidir. Amerika vize ücreti ödeyerek schengen ülkesi için vize işlemi yapamazsınız.
DS-160 formunun doldurulması ve veri girişleri işlemleri 90 $ hizmet bedeli olarak belirlediğimiz ücrete dahildir. Amerika Vize işlemleri için şirket bünyemizde bazı ek hizmetler bulunmaktadır. Aşağıdaki tabloda bilgilere ulaşabilirsiniz.

Amerika Vizesi Ek Hizmetler

İşlem Türü Hizmet Bedeli
VIP 100 USD
İngilizce Vize Talep Dilekçesi ve Tercüme 20 USD
Kurye Hizmeti (Pasaport Teslim İşlemleri) Ankara
Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 EUR Teminatlı

Ek hizmetler Ankara ilini kapsamaktadır. Ankara dışında olan başvuru sahipleri ek hizmetler içerisinde sadece İngilizce dilekçe talep edebilir. VIP ve kurye hizmetini kapsamaz. Ek hizmet detaylarında ise VIP olarak adlandırdığımız hizmetimizde evlerinizde sizi ziyaret ederek birebir başvuru işlemlerinizi birlikte gerçekleştiriyoruz. Detayları uzmanlarımız size iletecektir. Kurye hizmetimiz ise ilçeler arası bölgelerden oluşmaktadır. Bölgelere göre ücretler değişecektir. Evrak alımı, pasaport teslim işlemi gibi hizmetleri kapsamaktadır. Sizde angarya işlerden kurtulmak isterseniz ek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Amerika vize işlemlerinizi başlatmak ve Amerika vize ücreti, 2024 yılı evrak ve ücretlerine dair en güncel bilgilere ulaşmak için uzmanlarımız ile görüşme sağlayabilirsiniz. Konu ile ilgili bilgi@happyturizm.com adresine mail gönderebilirsiniz. Amerika uzmanlarımız ile direkt olarak görüşmek isterseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek